Ons bedrijf is een ervaren speler in de wereld van medisch facilitaire thuiszorg. Met veel toewijding maken we mogelijk dat mensen complexe therapieën thuis kunnen volgen, zoals bijvoorbeeld OSAS-, zuurstof-, PEP-, vernevel- en uitzuigtherapie. Persoonlijke aandacht en oplossingsgerichtheid zijn hierin belangrijk. Vooral om de kwaliteit van leven en deelname aan het sociale verkeer te ondersteunen.

Dat geldt ook voor de andere aandachtsgebieden waarin Medidis actief is, zoals de advisering en verkoop op het gebied van medische gassen, medische apparatuur en toebehoren. Constant in beweging zijn, een flexibele opstelling tonen en het denken in oplossingen zijn de maatstaven waarlangs wij werken.

Ons hoofdkantoor in Lelystad maakt deel uit van een landelijk netwerk met productie- en distributiepunten. Deze spreiding en onze kennis van de markt biedt opdrachtgevers en klanten de zekerheid die gewenst wordt. Van zorgverzekeraar tot specialist, van ziekenhuis tot particulier, zij kunnen allemaal rekenen op de inzet van onze teams.