Reizen met zuurstof

Een vakantie met de auto, bus, cruise of een vliegreis? Alles is mogelijk! Oxygen Travel Services of kortweg OTS geeft antwoord op al uw vragen rondom het reizen met extra zuurstof. OTS is een speciale afdeling van Medidis, die zich bezighoudt met de zuurstofvoorziening tijdens uw reis en verblijf in het binnen- of buitenland. Al vele jaren maken reizigers gebruik van deze unieke dienstverlening. Door onze ervaring met luchtvaartmaatschappijen en buitenlandse zuurstofleveranciers, kunnen wij er voor zorgen dat u extra zuurstof krijgt tijdens uw reis en verblijf in vrijwel ieder land ter wereld. Wij raden u aan, alvorens uw reis te boeken, contact met ons op te nemen voor informatie over uw persoonlijke wensen en de kosten.

Op reis binnen Nederland

Gaat u op vakantie binnen Nederland? Dat kan! Voor uw vakantie binnen Nederland dient u minimaal twee weken voor vertrek een vakantieformulier in te vullen. Deze kunt u telefonisch bij ons aanvragen, rechtstreeks online invullen of het formulier downloaden van de website. Dit formulier vindt u onderaan de pagina. Met dit aanvraagformulier kunt u aangeven waar u naar toe gaat en wat u daar nodig heeft. Naar aanleiding van uw ingevulde formulier nemen wij contact met u op. In sommige gevallen is het mogelijk om apparatuur van thuis mee te nemen naar uw vakantiebestemming.

CPAP

Gaat uw CPAP-apparatuur op reis naar het buitenland? Er zijn speciale douaneverklaringen die u onderaan de pagina kunt printen. Deze verklaring geeft u begeleiding langs de douane of customs. Wij adviseren u om de bevochtiger en het waterbakje leeg te maken en deze apart mee te nemen. Daarnaast kan het nodig zijn om een verloopstekker mee te nemen. Laat u liever uw eigen apparaat thuis? Huur bijvoorbeeld de Transcend bij Medidis. Klik hier voor meer informatie.